Ny BabyGospel sæson torsdag, 8. abril, fra 10.30 – 11.15

Velkommen til BabyGospel opstart torsdag 4. februar 2021, kl.10.30

DET ER TUMLETID!

Tid til at skrupgrine, lege, tumle, hygge, vugge, udfordre, danse, synge, have øjenkontakt og lære din baby endnu bedre at kende. Det foregår alt sammen i super velegnede lokaler med gulvtæppe, professionelt lydudstyr og instrumenter, gode muligheder for efterfølgende hygge omkring kaffebordet og nemt at komme til, hvad enten det er med barnevogn eller bil.

Mange forhenværende deltagere fortæller, at de stadig synger sangene sammen med deres børn mange år efter, de har gået til BabyGospel. På denne måde får BabyGospel en positiv effekt langt ind i fremtiden.

Kursusleder er Torben S. Callesen, som har haft BabySalmesang/BabyGospel siden 2007, og som til daglig er leder af GospelFamily.

“BabyGospel er en af ugens højdepunkter, for hvor får man ellers sådan nogle umiddelbare reaktioner, smil og sjove oplevelser med på vejen”, fortæller Torben.

Kurset forløber over 10 torsdage.

Pris 500kr.

Tilmelding til BabyGospel

  Hvad kan vi gøre for at passe godt på hinanden i disse Corona-tider?
  • Spritte hænder ved ankomst. Der står håndsprit på stort set alle borde og ved indgangen 🙂
  • Hav mundbind på, indtil I sidder ned.
  • Vi har rasle æg til én af øvelserne. De bliver delt ud i starten, så det udelukkende er dig og dit barn, der bruger det udleverede æg.
  • Vi sidder med 2m mellemrum i rundkredsen.
  • Sørg selv for forplejning til dig og dit barn, når forældre og babyer hygger bagefter.
  • Synger vi fx Noa sangen, tager hver forælder selv dyret op og beholder det, indtil vi er færdige med sessionen. Det pågældende dyr må ikke lægges tilbage i puljen 🙂
  • Undgå, at børnene tager hinandens sut o.l.
  • Og så har jeg lige bestilt 12 spilledåser af den slags børnene plejer at få lov til at gå på opdagelse i. Nu har de så hver én, så de ikke skal deles 🙂 Vi skal ikke gå ned på spilledåser!

  Nyhedsmail

  Bliv tilmeldt til vores nyhedsmail og modtag de seneste nyheder fra os i din indbakke.