UDSOLGT!!! TILMELDING TIL SKOLEKONCERT I SØNDERJYLLANDSHALLEN MED GOSPELROOTS – HÅBET ER BLEVET TÆNDT, 15. DECEMBER 2022, KL.11.00

DENNE KONCERT ER HELT FYLDT, DERFOR INGEN TILMELDING

Vær med, når GospelRoots optræder i Sønderjyllandshallen for at opføre deres egen julegospelmusical, Håbet er blevet tændt, i samarbejde med Aabenraa Kommune.

Det bliver et brag af en koncert, når GospelRoots med et fantastisk sceneshow, medrivende korsang og super dygtige solister, fortæller historien om den håbløse pige, som to fast besluttede engle prøver at indgyde håb. Men det er slet ikke sådan lige en sag at sprede håb til et håbløst menneske, selvom man er en engel og er i besiddelse af tryllestøv.

Under denne fortryllende, musikalske rejse inviteres de deltagende elever i salen med ind i historien med fællessang, dans, klap og interaktion.

Vil I forberede jer til koncerten og fordybe jer i emnet håb, så klik ind på vores undervisningsmateriale på dette link: Link til undervisningsmateriale

Koncerten starter 11.00 og dørene åbnes 10.30. Tilmelding foregår via tilmeldingsformularen overfor.

”Hele Sønderjyllandshallen var ved at vælte. Medrivende sang og dans fik alle op af stolene. Længe leve talenterne, der spreder glæde og varme. Tak for endnu en kæmpe oplevelse…”

Thomas Andresen,

borgmester for Aabenraa

“I styrer for vildt. Og hvor var jeres kor dygtige og særdeles talentfulde solister. I forstår at skabe en helt fantastisk stemning. Mange tak og vi ses igen næste år❤️”

Lærerfeedback

“Hjertelig tak for en super oplevelse og en rigtig glædelig jul og et godt nytår til jer!”

Lærerfeedback

“Fantastisk oplevelse. Tak!”

Lærerfeedback

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Skriv et svar

Nyhedsmail

Bliv tilmeldt til vores nyhedsmail og modtag de seneste nyheder fra os i din indbakke.