SKOLEKONCERTER

LÆRERIGE SKOLEKONCERTER

En helt unik, kulturel og lærerig oplevelse

Vi har siden 2009 specialiseret os i at producere og opføre skolekoncerter i samarbejde med Kommunerne for at give elever en enestående musikalsk, kulturel og lærerig koncert med fokus på læring omkring højtider som julen, påsken, de bibelske historier og musik og bevægelse generelt.

Det har været en kæmpe succes og over 80.000 begejstrede elever har mellem 2010 og 2023 oplevet enten GospelRoots eller GospelTeens give koncert.

Vores koncerter er kendetegnet ved, at det er børn og unge, der optræder for børn og unge. Derudover gør vi rigtig meget ud af at involvere publikum med fællessang og vores helt egen gospel Just Dance.

Som noget nyt har vi fået etableret et StreamTeam, som streamer koncerterne direkte til YouTube, så I kan se koncerterne igen og igen via vores YouTube kanal Gospel Musical Akademiet.

Vores kormedlemmer får den bedste uddannelse i sang, koreografi og udtryk, og vi henter regelmæssigt hjælp ind udefra i form af professionelle koreografer og sangcoaches for at yde det højest mulige niveau. Det var bl.a. dette, der fik 18 af vores medlemmer med som aktører og sangere i Cirkus Summarum 2017, set af over 100.000 publikummer og vist på DR Ultra, live.

Vi har vores eget professionelle lyd- og lysudstyr, som er programmeret specielt til vores gospelmusicals for at give publikum den bedste helhedsoplevelse.

Lærerfeedback

“Fantastisk arrangement I havde fået sat sammen. Det var sååå fedt at se alle de unge top præstere på scenen og få skabt en forrygende oplevelse for os alle sammen.”

“Fantastisk oplevelse. Tak!”

“I styrer for vildt. Og hvor var jeres kor dygtige og særdeles talentfulde solister. I forstår at skabe en helt fantastisk stemning. Mange tak og vi ses igen næste år❤”

“I er imponerende fantastiske :)”

“Det er en fantastisk god koncert, som vi meget gerne vil komme til igen.”

ÅRETS JULEGOSPELMUSICAL

GOSPELMUSICALEN REVOLUTION

HÅBET ER BLEVET TÆNDT - PÅ YOUTUBE

VORES JULEKALENDER KONGESØN

SE DEN SAMMEN MED DIN KLASSE OM MORGENEN I JULETIDEN. DE VIL ELSKE DET!

Nyhedsmail

Bliv tilmeldt til vores nyhedsmail og modtag de seneste nyheder fra os i din indbakke.