SKOLEKONCERTER

LÆRERIGE SKOLEKONCERTER

En helt unik, kulturel og lærerig oplevelse

Vi har siden 2009 specialiseret os i at producere og opføre skolekoncerter i samarbejde med Kommunerne for at give elever en enestående musikalsk, kulturel og lærerig koncert med fokus på læring omkring højtider som julen, påsken og de bibelske historier.

Det har været en kæmpe succes og over 70.000 begejstrede elever har mellem 2010 og 2022 oplevet enten GospelRoots eller GospelTeens give koncert.

Vores kormedlemmer får den bedste uddannelse i sang, koreografi og udtryk, og vi henter regelmæssigt hjælp ind udefra i form af professionelle koreografer og sangcoaches for at yde det højest mulige niveau. Det var bl.a. dette, der fik 18 af vores medlemmer med som aktører og sangere i Cirkus Summarum 2017, set af over 100.000 publikummer og vist på DR Ultra, live.

Vi har vores eget professionelle lyd- og lysudstyr, som er programmeret specielt til vores gospelmusicals for at give publikum den aller bedste helhedsoplevelse.

Lærerfeedback

“Fantastisk arrangement I havde fået sat sammen. Det var sååå fedt at se alle de unge top præstere på scenen og få skabt en forrygende oplevelse for os alle sammen.”

“Fantastisk oplevelse. Tak!”

“I styrer for vildt. Og hvor var jeres kor dygtige og særdeles talentfulde solister. I forstår at skabe en helt fantastisk stemning. Mange tak og vi ses igen næste år❤”

“I er imponerende fantastiske :)”

“Det er en fantastisk god koncert, som vi meget gerne vil komme til igen.”

 

ÅRETS GOSPELMUSICAL 'REVOLUTION'

HÅBET ER BLEVET TÆNDT - PÅ YOUTUBE

VORES JULEKALENDER KONGESØN

SE DEN SAMMEN MED DIN KLASSE OM MORGENEN I JULETIDEN. DE VIL ELSKE DET!

Nyhedsmail

Bliv tilmeldt til vores nyhedsmail og modtag de seneste nyheder fra os i din indbakke.