Tilmelding BabyGospel 23. januar, 2020. 10.30 holdet er fyldt op!

BabyGospel

Opstart torsdag d.23. januar, kl.10.30 i Frøforsyningen.
HOLDET ER FYLDT OP!!!

HOLDET ER FYLDT OP 23. JANUAR 10.30

Hvis du tilmelder dig alligevel, kommer du på ventelisten. Hvis der så er nogen, der melder afbud, får den næste på ventelisten pladsen. Er der 10 på venteliste, laver vi et ekstra hold kl.12.00 om torsdagen også med opstart 23. januar.

DET ER TUMLETID!

Tid til at skrupgrine, lege, tumle, hygge, vugge, udfordre, danse, synge, have øjenkontakt og lære din baby endnu bedre at kende. Og det alt sammen i super velegnede lokaler med gulvtæppe, professionelt lydudstyr og instrumenter, gode muligheder for efterfølgende hygge omkring kaffebordet og nemt at komme til, hvad enten det er med barnevogn eller bil. Mange forhenværende deltagere fortæller, at de stadig synger sangene sammen med deres børn. På denne måde får BabyGospel en positiv effekt langt ind i fremtiden.

Kursusleder er Torben S. Callesen, som har været i gang med BabySalmesang/BabyGospel siden 2007, og som er daglig leder af GospelFamily. “BabyGospel er en af ugens højdepunkter, for hvor får man ellers sådan nogle umiddelbare reaktioner, smil og sjove oplevelser med på vejen”, fortæller Torben.

Med i prisen får du en BabySalmesangs-cd med de fleste af de sange, I kommer til at synge til BabyGospel.

Kurset forløber over 10 torsdage.

Det koster 600kr at deltage, som betales første gang enten kontant eller via mobilepay.

Bliv tilmeldt til vores nyhedsmail og modtag de seneste nyheder fra os i din indbakke.