Nyheder, Oaks, Roots, Spirer, Teens

GospelRoots og GospelTeens inviterer Aabenraa Kommunes skoler til påskemusical

27. marts opfører GospelRoots og GospelTeens for første gang nogensinde deres helt nye påskemusical OPSTANDEN – påsken vi aldrig glemmer, for Aabenraa Kommunes skoler.

For at gøre stykket så levende og medrivende som muligt, har korene hyret nogle af de bedste gospel- og studiemusikere, koreografer, tegnsprogstolke og har arbejdet meget med koreografien, tre- og firestemmig korsang, solosang, sceneshow og meget mere for at give liv til den største historie af dem alle, nemlig påskeberetningen.

Stykket tager udgangspunkt i 8. klasses kristendomsundervisning, hvor klassen høres i påskeberetningen, med mere eller mindre held. Én efter én træder eleverne frem og fortæller med sang de forskellige personer historie, som omgav Jesus i påsken, så påskeberetningen pludselig giver mening. Der bliver fx fest i gaden, når palmesøndagen introduceres for klassen eller en trykkende stemning, når tre elever fortæller om Jesu sammenbrud i Getsemane have, eller glæde, da kvinderne finder graven tom.

Musikstilen spænder over gospel, pop, rock, rap og store ballader og krydres med masser af forrygende korsang, koreografi og dygtige solister.

Vil man gerne opleve stykket, kan billetter købes på www.aabenraabilletten.dk.

Nyhedsmail

Bliv tilmeldt til vores nyhedsmail og modtag de seneste nyheder fra os i din indbakke.