KORLEDERKURSUS FOR BØRNEKORLEDERE MED TORBEN S. CALLESEN

KORLEDERKURSUS FOR BØRNEKORLEDERE

For alle, som brænder for børne- og ungdomskor

Formålet med kurset er at udruste deltagerne til at skabe et endnu mere tiltrækkende kormiljø, hvor børn og unge i endnu højere grad udvikler sig og er med til at skabe koncerter, hvor endnu flere får lyst til at være med. Det vigtigste du kan bringe med er din nysgerrighed og brand for at se børn og unge lykkes i deres arbejde med at udtrykke sig gennem sang, bevægelse og indlevelse i det fantastiske fællesskab, arbejdet med gospelmusical skaber. Pris: 1.750kr som indbetales senest 1. juni via MobilePay på nummer: 839818 Skriv ‘kursus’ Prisen inkluderer forplejning og dækker udgifterne til undervisningen og leje af lokaler. Har du særlige behov i forhold til forplejning, så kontakt os på: kontakt@gospelfamily.dk. Så gør vi, hvad vi kan for at imødekomme dem. Logi er mulig i byens hoteller, evt. privat indkvartering.

PROGRAM – lørdag 10.00 Velkomst og præsentation af deltagerne og Torben S. Callesen 10.30 Sammensæt dine sange, så du får en fantastisk produktion og koncert. Hands-on. 11.30 Planlæg introduktionen til sangene, så din korprøve bliver så intens som muligt. Hands-on. 13.00 Frokost – er med i prisen 14.00 Implementér sangteknik, indlevelse og koreografi i din korledelse 16.00 Kaffepause 16.30 Instruér din første gospelmusical sang med udgangspunkt i dine stærke sider 18.30 Aftensmad – inkluderet i prisen 19.30 Instruér din første gospelmusical sang – fortsat 21.00 Tak for i dag

PROGRAM – søndag 09.00 Fælles morgenmad og hygge 09.30 Praktisk korledelse – hvordan instruere sang, koreografi og indlevelse samtidigt? 11.00 Vi forbereder os på live-koret. GospelFamilys’ GospelRoots agerer live-kor. 12.30 Frokost 13.30 Praktisk korledelse med live-kor. Vi instruerer gospelmusicalsange. 15.00 Kaffepause 15.30 Praktisk korledelse med live-kor fortsat 17.00 Pause og live-koret siger farvel 17.30 Evaluering 18.00 Aftensmad 18.45 Tak for denne gang

DER TAGES FORBEHOLD FOR, AT DER SKAL VÆRE MINDST 10 DELTAGERE. ER DER FÆRRE TILMELDTE AFLYSES KURSET OG EVENTUEL INDBETALING REFUNDERES TIL AFSENDER.

Tilmeldingsformular

  PRAKTISK INFO

  • Arrangør af kurset er Gospel Musical Akademiet, som hører under Den Folkeoplysende Forening Aabenraa GospelFamily.
  • Kurset henvender sig til korledere, kirke- og kulturmedarbejdere, børnemedarbejdere og ildsjæle, som brænder for at komme i gang med et korkoncept, som giver børn og unge mulighed for at udvikle deres performance og indlevelse.
  • Kursusleder er Torben S. Callesen, som til dagligt er korleder, producer og grundlægger af Gospel Musical Akademiet og GospelFamily.
  • Det koster 1.750kr at deltage i kurset. Deltagergebyret dækker forplejning, instruktion og leje af lokaler og sættes ind på MobilePay senest 1. juni: 839818 – skriv ‘kursus’ i kommentarfeltet.
  • Deltagerne er selv ansvarlige for overnatning.

  FAKTABOKS I GospelFamily har der siden 2011 konstant været mellem 80-110 børn og unge involveret i foreningens musicalarbejde. Hvert år oplever op mod 10.000 begejstrede skoleelever GospelRoots og GospelTeens’ gospelmusicals i hele Syddanmark. Torben S. Callesen er leder af Gospel Musical Akademiet og har skrevet og produceret de foreløbigt 9 gospelmusicals korene har optrådt med. Omkring 40 frivillige er tilknyttet arbejdet i Gospel Musical Akademiet, som spænder fra bestyrelse og hen til Omsorgs-, Tek-, Mikrofon-, Kostume-, og StreamTeam.

  Ingen kommentarer

  You can be the first one to leave a comment.

  Skriv et svar

  Nyhedsmail

  Bliv tilmeldt til vores nyhedsmail og modtag de seneste nyheder fra os i din indbakke.