Oaks

Sikke en aften

Sangglade Gospel Oaks medlemmer, elsker fællesskabet og budskabet, bag Guds ord så højt, at de sammen med bestyrelsen har gjort endnu et spændende tiltag og startet en Gospel Café i Aabenraa.

Mere end 50 mennesker, søgte fællesskabet og mødte op til Gospelsang, bøn, snak, latter, kager og mokka, da Gospel caféen startede op i Sct. Nicolai Kirke, torsdag d. 2/3

Det var virkelig en fantastisk oplevelse at være med til opstarten af Gospelcafeen i Sct. Nicolai Kirken.

Vi fik en meget smuk velkomsttale, med bøn og præstation af aftenen.
Alt virkede umådelig professionelt og var så flot tilrettelagt, at det var svært at forstå, at det var debuten på en Gospel café i vores Kommune.
Korleder og sognemedarbejder, Torben Callesen havde ud over hans klaver i dagens anledning suppleret, aftenen med et par unge piger og en bassist, som krydrede de smukke gospelsange med deres kyndige stemmer og et flot håndelag på bassen.
Ikke et øjeblik kedede man sig og tiden gik alt for hurtigt.
Det var en meget smuk aften, hvor vi fik mulighed for at opleve Gud på en livgivende måde, med skriftsted, mulighed for at tænde lys for en man holder af, skrive hjertesuk til Gud og modtage forbøn på en smuk, næstekærlig og empatisk måde.
Sikke en aften!
Jeg er ikke i tvivl om, at jeg deltager igen næste gang. Håber mange flere finder vejen til Sct. Nicolai Kirke, torsdag d. 16/3 og derefter hver anden torsdag, når dørene åbnes til Gospel cafe`.

Af Eva-Amalie Christiansen

Nyhedsmail

Bliv tilmeldt til vores nyhedsmail og modtag de seneste nyheder fra os i din indbakke.