Koncert med Julie Lindell trio

Velkommen til koncert med en af Danmarks bedste gospelsangere

JULIE LINDELL kommer til Frøforsyningen i Aabenraa og giver en eksklusiv koncert sammen med hendes pianist og mand Markus Lindell!!!
Det bliver fantastisk og der bliver rift om pladserne.
Så læs her, hvordan du kommer med:
Du tilmelder dig til koncerten ved at trykke ‘deltager’ i denne begivenhed. Tilmelding er bindende.
Alternativt sender du en mail til kontakt@gospelfamily.dk og skriver, hvor mange pladser, du vil reservere, max 4.
Der er plads til 100 publikummer og vi overholder anbefalingerne for forsamlinger.
Pris 50kr i døren via MobilePay.

JULIE LINDELL
Julie er dansk pop/gospel-sangerinde med stor national såvel som international erfaring og er af mange danske sangere beskrevet som en af Danmarks teknisk dygtigste sangerinder.
Særligt populær er hun blevet for sin medvirken på turneen “Anne, Sanne og Lis” i 2019 og har i øvrigt været fast kor- og leadsanger for Anne Linnet siden 2013, hvor hun som solist har sunget Sanne Salomonsens soloer.
Julie er desuden internationalt anerkendt som stemmecoach i Complete Vocal Technique og som sangcoach for mange af de største danske artister og i TV-talentshows som bla. X-Factor DK, Dansk Melodi Grand Prix, Eurovision Song Contest, Go’ Morgen Danmark.I Danmark har Julie blandt andet sunget med/for: Anne, Sanne og Lis, Burhan G, Rasmus Seebach, L.O.C., Søs Fenger, Marie Carmen Koppel, Danser Med Drenge og mange flere.
Sidst men ikke mindst har Julie utallige gange coachet vores egne solister i GospelRoots og GospelTeens, og vi er derfor helt vildt glade for, at vi kan tilbyde denne koncert.

Begrænset antal pladser, derfor er tilmelding nødvendig enten via Facebooksiden ‘GospelFamily’ ved begivenheden eller til mailadresse kontakt@gospelfamily.dk.

Ingen kommentarer

You can be the first one to leave a comment.

Skriv et svar

Nyhedsmail

Bliv tilmeldt til vores nyhedsmail og modtag de seneste nyheder fra os i din indbakke.