GospelOaks sæsonstart for voksne

Sæsonstart for GospelOaks

Vi mener det, når vi siger, at ALLE er velkommen i GospelOaks, uanset musikalsk baggrund og færdigheder. For gospel synges først og fremmest med hjertet, og man bliver simpelthen bare revet med, når de andre mere rutinerede sangere, løfter gospelsangen i flok. Det skal opleves!

Så tag mod til dig, og være forvisset om, at du bliver modtaget med åbne arme i GospelOaks, og at vi glæder os til at synge sammen med dig.

Vi sørger for, at du kan komme og synge trygt sammen med os, og vi gør vores aller bedste for at overholde Sundhedsstyrelsens anbefalinger, og mere til.

Vel mødt!

Covid-19

Vi kan gennemføre korprøver i overenstemmelse med Sunhedsministeriets anbefalinger i Frøforsyningen.

Det kræver blot følgende, når man kommer til kor hos os:

– Kom ind ad hoveddøren. Så vidt muligt, er alle dørene åbne, så du ikke behøver tage fat i dørhåndtagene. Hold mindst en meter afstand til hinanden, også hvis der er kø fx ved indgangen.

– Hold 2m afstand til næste sanger foran og bagved under korprøven. Stolene er afmålt og må ikke flyttes.

– Hold 1m afstand til næste sanger til siderne under korprøven. Stolene er afmålt og må ikke flyttes med mindre man er søskende, gift eller kærester.

– Sprit hænder v. ankomst, i begyndelsen af pausen, efter pausen og før du tager hjem.

– Sprit hænderne før og efter du har rørt v. fx kaffekande, el.l.

– Giv ingen krammer og i det hele taget begrænset kropskontakt.

– Hoster du, har feber eller andre symptomer, som kunne være Corona relateret, så bliv hjemme!

– Den bagerste række i GospelOaks og SeniorGospel bliver ekstra Corona sikker med 2m afstand til alle sider. Den er til dem, som er utryg v. at synge mange sammen.

– Vi har lavet ekstra korpodier til GospelSpirer, GospelRoots og GospelTeens, så alle kan stå på podier i sikker afstand efter Sunhedsministeriets anbefalinger.

– Forældre til de tre ovenstående kor bedes vente udenfor Frøforsyningen, indtil kormedlemmerne kommer ud, med mindre andet er aftalt, som fx ved opstart.

Vi har en god ventilation i Frøforsyningen, og hvis alle kommer ind ad hovedindgangen og forlader lokalet gennem branddøren, har vi gjort, hvad der er muligt for at undgå smitte. Men det er først og fremmest dig, som skal føle dig tryg.

Gør du ikke det, så bliv hjemme og vent til usikkerheden omkring Corona er drevet over.

Venlig hilsen,

GospelFamily

The Gospel is our Passion!

GospelFamily

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Skriv et svar

Nyhedsmail

Bliv tilmeldt til vores nyhedsmail og modtag de seneste nyheder fra os i din indbakke.