KONGESØN julegospelkoncert med GospelTeens og GospelOaks, billetsalg

KONGESØN

- En nat som ingen andre

Velkommen til en helt fantastisk forestilling og premiere på vores nyeste julegospelmusical KONGESØN, skrevet af Torben S. Callesen og opført af vores super dygtige GospelTeens kor.

11 helt nye gospelssange iscenesat af GospelTeens bl.a. ved hjælp af gæstekoreograf Sara Tholander. En forestilling, som uden tvivl vil give publikum et indblik i julens kærlighedshistorie, som de aldrig vil glemme.

Denne gang følger vi Hannah fra Nazaret, som tilfældigvis bliver involveret i de dramatiske begivenheder omkring juleberetningen. Hannah formår at forvikle budskabet til Josef om Marias Guds sendte baby, og herfra går det over stok og sten for at rede trådene ud sammen med Herrens engel, alt imens den største historie af dem alle udvikler sig for øjnene af Hannah.

GospelOaks gospelkor, som er GospelFamilys største gospelkor, starter denne magiske aften ved at synge helt nye sange fra deres repertoire og klassiske julegospelsange, som publikum vil elske at synge med på. GospelOaks har sit helt eget band med og koret er garant for, at man slet ikke kan undgå at komme i julestemning.

Velkommen til en uforglemmelig forestilling for hele familien!

Ingen kommentarer

You can be the first one to leave a comment.

Skriv et svar

Nyhedsmail

Bliv tilmeldt til vores nyhedsmail og modtag de seneste nyheder fra os i din indbakke.