Info BabyGospel

BabyGospel

BabyGospel er en fantastisk stund for dig og din baby, hvor der bliver sunget, tumlet, danset og leget igennem i de 45 minutter BabyGospel varer

BabyGospel foregår om torsdagen fra 10.30-11.15.

I sangene og fagterne er der lagt vægt på øjenkontakt, kropskontakt, styrkelse af motorik og rytmik i samspil mellem dig og din baby.

Samtidig synger vi både et vers af nogle af de mest kendte salmer og rytmiske sange, som til dels er skrevet af Torben selv.

Det koster 500kr at være med de 10 gange kurset varer og inkluderer frugt og drikke efter hver session.

BabyGospel foregår på Frøforsyningen, Lille Kolstrup 20, Aabenraa.

Hvad skal jeg tage med?

Ganske enkelt og SÅ livsbekræftende...

Du behøver ikke have meget med for at få en fantastisk stund sammen med dit barn til BabyGospel. En stofble, en blød dyne og så er I allerede godt kørende.

Torben S. Callesen

Vi har hjerte for børn og familien

Torben S. Callesen er cand.mag. i musik og religion fra Aalborg og Kbh.’ Universitet og har udgivet adskillige børne-, gospel- og lovsangs-cd’er. I 2017 udgav han ‘BabySalmesang’ med alle sangene fra BabySalmesang, indsunget af to af hans børn, Sara og Ida Callesen. En del af sangene er hans egne sange, skrevet specielt til BabySalmesang/BabyGospel.

Torben har arbejdet 10 år med børn, unge og voksne i forbindelse med sit arbejde i Aabenraa Sogn, hvor han har grundlagt GospelRoots, GospelTeens og GospelOaks og i sin tid startede BabySalmesang op i Høje Kolstrup Kirke.

Siden 1. marts 2018 er de fire kor i GospelFamily nu en selvstændig forening uden støtte fra sognet for at kunne tilbyde endnu flere tilbud til mennesker, der ønsker at opleve glæden ved at synge menings- og værdifuld musik.

Nyhedsmail

Bliv tilmeldt til vores nyhedsmail og modtag de seneste nyheder fra os i din indbakke.