Firmagospel

FIRMAGOSPEL - binder dit team sammen

Når alle tager en for teamet

Giv dine ansatte og dit firma en gave og oplev, hvordan en session firmagospel kan bringe dit team tættere på hinanden, bringe glæden tilbage og styrker sammenholdet.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage og antallet af deltagere kan være lige fra 15-250 og vare fra 1-3 timer.

I firmagospel indgår bevægelse, sang, teamwork, rytmik og masser af humor.

Firmagospel kan kombineres med middag i Frøforsyningen.

Torben S. Callesen er til daglig korleder i Aabenraa GospelFamily og har ledt gospelkor siden 2007 og er kendt landet over for sit arbejde med børne- og ungdomskor og sin sang- og musicalproduktion.

Gå til booking ved at udfylde skemaet nedenfor:

ANBEFALING

Tak for øjeblikket

Vi vil gerne have lov til at takke Aabenraa GospelFamily for et helt fantastisk arrangement. De fik skabt en begejstring i spillerne øjne og en stemning som var hele oplevelsen værd. Pigerne mødte ind med lidt generthed for opgaven og en smule tilbageholdenhed, men inden for ganske kort tid, havde Torben fået skabt et rum, hvor man bare skulle nyde øjeblikket og lade sig inspirere til nye veje. Det er helt utroligt hvor meget man kan vokse indenfor kort tid, hvis omgivelserne er de rigtige og passionen er tilstede. Det var ganske enkelt bare en wauw oplevelse ? Vi giver vores bedste anbefalinger til GospelFamily og kan kun råde andre til at opleve dette moment. Den glæde og begejstring man tager med sig derfra er ubeskrivelig.

SønderjyskE Dame Håndbold

Kasper Poulsen

    Nyhedsmail

    Bliv tilmeldt til vores nyhedsmail og modtag de seneste nyheder fra os i din indbakke.