Sådan kan du støtte

Aabenraa GospelFamily - en selvstændig forening med noget på hjerte

Enhver krone hjælper os med at sprede sange om håb, glæde og nåde

Aabenraa GospelFamily er siden marts 2018 en helt selvstændig forening med et højt aktivitets- og kvalitetsniveau uden at miste fokus på vores kerneydelse: at skabe rum for alle, som ønsker at være en del af et kristent korfællesskab, og som ønsker at udvikle sig sangmæssigt, såvel som menneskeligt.

Men det koster penge og kontingentet fra kormedlemmerne gør det ikke alene, når der skal betales husleje, løn, professionelt udstyr, gæstelærere udefra, nye produktioner med meget mere.

Sådan kan du støtte

Vi investerer ikke i materialer, vi investerer i mennesker

Hvis du gerne vil støtte det arbejde vi gør i GospelFamily, kan du gøre det på følgende måder:

ENGANGSBELØB: Du kan sætte et engangsbeløb ind på vores konto reg. 7910 kontonr.1297475

MÅNEDLIG STØTTE: Du kan give et månedligt, fast beløb til reg. 7910 kontonr.1297475. Vi arbejder på at gøre det fradragsberettiget.

STØTTEMEDLEM: Du kan blive støttemedlem med et årligt beløb på 300kr og få vores nyhedsmail, som du kan tilmelde dig på hjemmesiden.

SPONSOR: Du kan blive sponsor med et fast årligt beløb på over 60.000 og dermed få dit navn på vores trailer, hjemmeside, plakater, projektor i forbindelse med koncerter m.m.

ANDET: Har du andre midler, fx frugt, lyd- og lysudstyr, uniformer, PR, et mindre årligt beløb, så henvend dig endelig, vi er meget interesseret.

OK: Du kan tanke hos OK og angive foreningen Aabenraa GospelFamily som den forening, din støtte skal gå til på deres app. Så støtter du os med 5 ører per liter benzin.

Læs mere om, hvordan du kan støtte her.

Bliv tilmeldt til vores nyhedsmail og modtag de seneste nyheder fra os i din indbakke.