Sådan forholder vi os til Covid-19

Vi retter os efter Sundhedsministeriets anbefalinger. I det nedenstående beskriver vi de forholdsregler, anbefalingerne betyder, når vi synger sammen.

Når vi igen kan samles 50 ad gangen og synge sammen, gennemfører vi korprøver i overensstemmelse med Sundhedsministeriets anbefalinger i Frøforsyningen.

Det kræver blot følgende, når man kommer til kor hos os:

– Kom ind ad hoveddøren. Så vidt muligt, er alle dørene åbne, så du ikke behøver tage fat i dørhåndtagene. Hold to meters afstand til hinanden, også hvis der er kø fx ved indgangen.

– Hold 2m afstand til næste sanger foran og bagved under korprøven. Stolene er afmålt og må ikke flyttes.

– Hold 2m afstand til næste sanger til siderne under korprøven. Stolene er afmålt og må ikke flyttes med mindre man er søskende, gift eller kærester.

– Sprit hænder v. ankomst, i begyndelsen af pausen, efter pausen og før du tager hjem.

– Sprit hænderne før og efter du har rørt v. fx kaffekande, el.l.

– Giv ingen krammer og i det hele taget begrænse kropskontakten med andre kormedlemmer.

– Hoster du, har feber eller andre symptomer, som kunne være Corona relateret, så bliv hjemme!

– Den bagerste række i GospelOaks og SeniorGospel bliver ekstra Corona sikker med 2m afstand til alle sider. Den er til dem, som er utryg v. at synge mange sammen.

– Vi har lavet ekstra korpodier til GospelSpirer, GospelRoots og GospelTeens, så alle kan stå på podier i sikker afstand efter Sunhedsministeriets anbefalinger.

– Forældre til de kormedlemmer i børne- og ungdomskor kor bedes vente udenfor Frøforsyningen, indtil kormedlemmerne kommer ud, med mindre andet er aftalt, som fx ved opstart.

Vi har en god ventilation i Frøforsyningen, og hvis alle kommer ind ad hovedindgangen og forlader lokalet gennem branddøren, har vi gjort, hvad der er muligt for at undgå smitte. Men det er først og fremmest dig, som skal føle dig tryg.

Gør du ikke det, så bliv hjemme og vent til usikkerheden omkring Corona er drevet over.

Venlig hilsen,

GospelFamily

The Gospel is our Passion!

Nyhedsmail

Bliv tilmeldt til vores nyhedsmail og modtag de seneste nyheder fra os i din indbakke.