Om GospelFamily

GospelFamily er en samlende betegnelse for de fire gospelkor i Aabenraa Sogn, GospelSpirer, GospelRoots, GospelTeens og GospelOaks.

Visionen er at tilbyde alle aldersgrupper et kor på deres niveau og deres præmisser. Vores indstilling er, at alle kan synge eller kan lære det. Gospel synges først og fremmest med hjertet. Derfor er der heller ikke optagelsesprøve i GospelSpirer og GospelOaks. Den sangprøve vi har i Roots og Teens er udelukkende for at vurdere, om vi har ressourcer nok til at oplære nye medlemmer til det nødvendige niveau, hvis ikke de har det i forvejen, men det har langt, langt de fleste.

Vi har en grundlæggende positiv indstilling til alle kormedlemmers evner og arbejder intensivt på at hjælpe alle med at udfolde sig maksimalt. Bl.a. derfor har alle korlederne gennemgået et 5 weekend langt sang- og korlederkursus hos Julie Lindell. Din sang ligger os på hjerte.

GospelFamily arbejder for en fornyelse af kirkemusikken, som er let tilgængelig og som taler til nutidens mennesker, bl.a. til julekoncerter og forårskoncerter, 2.påskedag og til gospelgudstjenesterne er en stor del af musikken derfor korenes helt eget repertoire.

Nedenunder al korarbejdet ligger en fælles puls, som udspringer fra kristendommen, nemlig troen på Jesus Kristus. Man skal ikke være kristen for at være med i korene.

Formidlingen af den glade, nådefulde og livsforvandlende kristendom gennem gospelsang, bøn og fællesskab er vores vigtigste motivation og drivkraft i vores arbejde med korene og glæden er til at tage og føle på.

Vær med, og bliv smittet af verdens bedste og gladeste budskab.

 

 

Nyhedsmail

Bliv tilmeldt til vores nyhedsmail og modtag de seneste nyheder fra os i din indbakke.