Hvem er vi?

Vi er tre korledere, som brænder for at samle Danmarks forskellige gospelkor og arbejder med dette projekt på frivillig basis

Det vil sige, at vi bruger utallige timer på at søge fonde, opsætte hjemmesiden, koordinere, informere og samarbejde uden betaling, fordi vi mener, at gospelfællesskabet, troen bag og det håb, gospelbudskabet giver til mennesker er noget at det bedste vi gospelkorledere kan give vores lokalbefolkning.

  • Torben S. Callesen, leder af Aabenraa GospelFamily med fokus på børne- og ungdomsgospelkor og komponist af en lang række gospelmusicals, initiativtager.
  • Hans Christian Jochimsen, leder af nogle af Danmarks største gospelkor, samlede bl.a. tusindvis af korsangere til Himmelske Dage 2019 og er kendt i Danmark såvel som udlandet for sine anerkendte gospelsange og korledelse, som favner alle.
  • Mads Holm Andersen, fremtrædende korleder og pianist, som bl.a. er webmaster for www.gospelnation.dk og Facebooksiden Gospelnation, hvor Mads gør et stort arbejde for at skabe en fælles platform for landets gospelkor.

Nyhedsmail

Bliv tilmeldt til vores nyhedsmail og modtag de seneste nyheder fra os i din indbakke.