Et barn er født

De største går sammen om juleevangeliet

Laura Kjærgaard, Julie Lindell, Rune Herholdt og Nis Bank Mikkelsen som fortæller er blot nogle af dem, som medvirker på GospelRoots første cd, Et barn er født.

Korleder Torben S. Callesen har skrevet sangene, som er en blanding mellem en julegospelkoncert og -musical.

Historien

Josef truer Maria med at forlade hende, da hun fortæller, at hun er blevet gravid…uden Josefs hjælp. Kun fordi englen Gabriel i en drøm forsikrer Josef om, at det er ved Guds hjælp, Maria venter et barn, beslutter Josef at blive sammen med Maria.

Men deres trængsler slutter ikke her. Herodes er sygeligt jaloux på det nye kongebarn, og truer med at udslette det, hvis han får besked om dets fødested.

Hyrderne får uventet besøg af hundredvis af engle på marken, som besvarer deres bøn om et tegn fra himlen i et kæmpe Halleluja, og de Tre Vise Mænd besøger Jesusbarnet i stalden og giver kongebarnet guld, røgelse og myrra.

En rigtig julefortælling med masser af gospel, rock, pop og fængende ørehængere. Køb den i webshoppen og bliv revet med!

Anmeldelserhanschristiancgv-192x300

Et barn er født er en usædvanlig flot produceret CD for både børn og voksne. 

Gennem velskrevne sange føres lytteren gennem juleevangeliet på en helt ny måde.

Kan varmt anbefales – til alle aldersgrupper!”

– Hans Christian Jochimsen

—————————–

“Dette er juleevangeliet præsenteret på en helt ny og utraditionel måde og set fra andre vinkler, end man normalt gør. For eksempel fra Josefs vinkel.
Det er desuden et fantastisk flerstemmigt børnegospelkor, som medvirker på cd’en, og sammen med solisterne gør det, at alt går op i en højere enhed. Stilen på albummet er pop/rock. De fleste numre er nye, der er dog tre kendte julesalmer og -sange, hvoraf de to er blevet tilført nye melodier. Et superalbum for hele familien, meget fængende, let fordøjeligt og vel nok årets julealbum.”

– Martin Boesenbæk, Domino

 

Nyhedsmail

Bliv tilmeldt til vores nyhedsmail og modtag de seneste nyheder fra os i din indbakke.