Skolekoncert

Vi er specialister i skolekoncerter fra A-Z

En skolekoncert med os er ikke bare lærerig, den er også en fantastisk oplevelse, hvor alle bliver revet med.

Det er helt alvorligt talt, når vi siger, at vi er specialister i at give skolekoncerter. Fra 2010-2017 har vi givet koncerter for over 25.000 begejstrede skoleelever og lærere i fire forskellige kommuner.

Vi ELSKER at fortælle julens budskab på en måde, så man bliver både begejstret, rørt, glad, bevæger sig og lærer noget. For det er simpelthen verdens bedste kærlighedshistorie.

Det er en helt unik oplevelse, når vores super dygtige børne- og ungdomsgospelkor GospelRoots og GospelTeens optræder for børnene og alle elever pludselig bliver inviteret til at bevæge sig til korets fagter og synge med på de enkle omkvæd. Dét er en fest!

Vil man gerne have os ud for at give skolekoncert skal man sørge for, at man har et egentligt spillested, hvor gulvet skråner, så alle kan se. Indtil nu har alt været udsolgt, når man har udbudt vores skolekoncerter for skolerne, så sørg for, at der er plads nok.

Vi har vores eget professionelle lyd- og lyssetup med, hvor alt er programmeret specielt til vores koncert for at give alle den bedste lydoplevelse og show. Dertil kommer, at vi har verdens bedste tek-team til at afvikle teknikken.

Vi glæder os til at give din kommune en fantastisk oplevelse!

Anbefaling

Man kan kun være imponeret over, hvad der er lykkedes i Åbenrå Kommune, hvor Gospelfamily har opbygget et fantastisk kormiljø, der bl.a. omfatter Gospel Roots med elever fra 3.-6.kl og Gospel Teens med teenageelever. I Vejle Kommune havde vi før jul 2017 fornøjelsen af over 2 dage at opleve begge disse kor gennemføre julegospelkoncerter til stor glæde for ikke færre end 2800 af vore folkeskoleelever. Spændende arrangement, velkomponerede sange og et medlevende publikum, der blev inviteret ind i afviklingen af de modige og dygtige sangere. Stor ros til Torben Callesen, der har skabt forestillingen, men også til Frank Andersen og det store frivillige crew, der sørgede for, at alt fungerede. Kan klart anbefales.

Venligst

Erik Grønfeldt
Pædagogisk konsulent
Børne & Ungeforvaltningen |Uddannelse & Læring
Vejle kommune | Skolegade 1 | 7100 Vejle

    Nyhedsmail

    Bliv tilmeldt til vores nyhedsmail og modtag de seneste nyheder fra os i din indbakke.