GospelRoots, korlederkursus v. Torben S. Callesen

GospelRoots har siden 2007 sat standarden for, hvad man kan opnå med børn fra 3.-6.kl. uden optagelsesprøve.
De fylder koncerthusene med elever til deres gospelmusicals, optræder med de professionelle i Cirkus Summarum og spreder glæde og begejstring med deres optræden og sammentømrede fællesskab.
Søger din kirke eller organisation efter en åbning, som kan skabe kontakt til rigtig mange børn og forældre? Søger I efter et koncept, som kan være med til at dele og sprede de kristne værdier på en sjov og aktuel måde? Søger I efter et koncept, som kan give både stærke, men også svagtstillede børn de bedste muligheder for at udvikle deres talent, personlighed og fællesskab i et trygt miljø? Så er dette kursus for dig!
Torben S. Callesen har grundlagt GospelRoots 2007, og har ledt koret lige siden. Det er blevet til mange produktioner, som har taget publikum og kor med storm.
Nu deler han for første gang ud af sin viden og kunnen, så andre også kan få styrket deres kompetencer og opleve glæden ved at lede GospelRoots kor.
Kurset er et intensivt kursus og forløber over tre dage. Prisen er 3.500kr. Prisen dækker undervisningen og to korpakker med alt, hvad man har brug for, for at komme i gang med sin første forestilling.
For mere info og tilmelding se programmet på www.gospelfamily.dk.

Torben S. Callesen er leder af Aabenraa GospelFamily og fem af foreningens kor. Hans gospelmusicals er set af over 30.000 elever, og han brænder for at præsentere børn, unge og voksne for evangeliet, så det er til at forstå

Frøforsyningen 20

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Bliv tilmeldt til vores nyhedsmail og modtag de seneste nyheder fra os i din indbakke.