GospelFamily flytter i Frøforsyningen efter sommerferien! Alle aktiviteter rykkes til Lille Kolstrup 20 i Aabenraa

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at vi efter sommerferien starter op i Frøforsyningen i Aabenraa. De nye lokaler har den størrelse og kvalitet, der skal til for, at vi kan fortsætte vores professionelle arbejde med gospelsang, musik og kristent fællesskab. Vi glæder os!

VELKOMMEN til det nye Aabenraa GospelFamily – nu med tilbud til hele familien

Velkommen til vores helt nye hjemmeside! En ny begyndelse for Aabenraa GospelFamily med nye tilbud til HELE familien! Find dit kor i menuen og tilmeld dig den nye sæson i kalenderen... Vi glæder os til at synge sammen med dig omkring verdens gladeste budskab!

SeniorGospel er kommet til byen

SeniorGospel er for alle seniorer, som ikke længere er på arbejdsmarkedet og som gerne vil have fællesskab og synge i et hyggeligt, klassisk gospel kor om formiddagen. Koret synger mandage fra 10.00-11.30. Tilmed dig nu via kalenderen eller klik på nedenstående link. Vi glæder os til at se dig!
Tilmelding til SeniorGospel

BabyGospel – for alle med babyer mellem 1-11 måneder

Torben S. Callesen leder nu to hold BabyGospel i GospelFamily. Kom, og vær med, når vi går i luften første gang, tirsdag 4. september 10.00 og 11.00. Tilmelding via nedenstående link.
Tilmelding til BabyGospel

Young Summer Gospel er tilbage for alle fra kommende 3. klasse til 19 år

Tre dage med masser af gospel, fællesskab og gode udfordringer venter, når korlederne fra GospelFamily og gæstelærere Julie Lindell og Louise Bjuerling gør dagene til en fest. Find tilmeldingen i kalenderen via linket nedenfor.
Tilmelding til Young Summer Gospel

Bliv tilmeldt til vores nyhedsmail og modtag de seneste nyheder fra os i din indbakke.