Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

GospelTeens

GospelTeens - Taking you to the next level

GospelTeens er for dig, som elsker at synge, dygtiggøre dig, indgå i et fantastisk varmt fællesskab, elsker gospelmusik og nye udfordringer. Koret er for dig, som går i 7. klasse til 19 år.

Koret synger tre- og firestemmigt, skriver sange selv, har fællesspisning hver anden onsdag, udgiver  ny påske-cd sammen med GospelRoots og GospelOaks i 2016 og optræder i og uden for Aabenraa, ved velgørende arrangementer, koncerter og til de spændende gospelgudstjenester i Sct. Nicolai Kirke.

Koret øver onsdage fra 16.50-18.50 i Nicolaihuset, Sct. Nicolaigade 21, Aabenraa. Bemærk ny korprøvetid.

Korlederne aflønnes af Aabenraa Sogn, som en del af ungdomsarbejdet i sognet. Det koster 400,-kr per halvår at være med, som går til omkostninger til ture, cd-indspilning, gæstelærere med meget mere.

Der er normalt optagelse én gang om året: Sidste onsdag i august, kl.16.50 i Nicolaihuset.

Som medlem af koret skal man være indstillet på at komme til alle korprøverne og koncerterne. Alle kan lære at synge, men det kræver en god, koncentreret indsats fra alle.

Koret er for alle fra 7. klasse til 19 år.

Der er en lille optagelsesprøve forbundet med optagelsen i koret, hvor der synges en sang sammen med/for korlederne. Ring eller skriv for at høre nærmere.

Vi glæder os til at se dig!