Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

GospelRoots

GospelRoots er for dig, som går i 3.-6.klasse, og som elsker at synge og bevæge dig til superenergiske gospelsange

Fællesskab, sangglæde, bevægelse, sangundervisning i høj kvalitet, sjov og spændende koncerter kendetegner dette kor, som var det første kor i GospelFamily, grundlagt i 2007.

GospelRoots har udgivet cd’erne Et barn er født, SuperHero og OPSTANDEN sammen med GospelTeens og optræder både inden for og uden for Aabenraa og deltager i de spændende gospelgudstjenester i Sct. Nicolai Kirke.

Koret øver mandage fra 16.00-18.00 i Nicolaihuset, Sct. Nicolaigade 21, Aabenraa. Bemærk ny korprøvetidspunkt.

Som medlem af koret skal man være indstillet på at komme til alle korprøverne og koncerterne. Alle kan lære at synge, men det kræver en god, koncentreret indsats fra alle.

Korleder er Torben S. Callesen, som er grundlægger af koret og har lang erfaring med korledelse og skriver mange af sangene selv. Det koster 400,-kr per halvår at være med, som går til omkostninger til ture, cd-indspilning, gæstelærere, aflønning med meget mere.

Der er optagelse to gange om året: Sidste mandag i august og sidste mandag i januar, kl.16.00  i Nicolaihuset. Der er en lille stemmeprøve forbundet med optagelsen i koret, hvor der synges en sang sammen med nogle af de andre nye. Ring eller skriv gerne for at høre nærmere.